Cautare

514 de rezultate pentru "serhan naim pitesti" (2.94 secunde)
Reamintim ca, la sfarsitul saptamanii trecute, premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca prioritatea in domeniul infrastructurii de transport a Romaniei, ca viitor stat membru al Uniunii Europene, este coridorul IV paneuropean pe traseul Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Lugoj-Arad-Timisoara, si nu autostrada Brasov-Bors.
Dupa alegeri, noua administratie de la Bucuresti s-a pronuntat, in mai multe randuri, in favoarea inceperii unui alt proiect de autostrada, pe traseul Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Lugoj-Arad-Timisoara, considerat prioritar in domeniul infrastructurii.
"Cerem ca banii nostri sa se regaseasca in tronsonul de autostrada care sa lege Constanta Pord de Nadlag prin Pitesti si Sibiu.
Cei doi oameni de afaceri detin pachetul majoritar de actiuni la producatorul de panificatie Galmopan Galati, care detine si importante spatii de depozitare si silozuri in Galati, Pitesti, Braila si Orastie.
De asemenea, Dobrogea Grup a dorit sa rasplateasca fidelitatea consumatorilor si prin oferirea unor premii in obiecte electrocasnice si mobila de bucatarie, care au cuprins si alte orase mari din tara, ca Brasov, Cluj, Pitesti, Sibiu, acest lucru petrecandu-se tot prin tragere la sorti.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Potrivit afirmatiilor lui Jacques Abot, in 2006, Grupul Renault va investi la Pitesti 28 de miliarde de lei intr-o noua uzina de cutii de viteza.
In cazul mentionat, ar putea fi vorba de un model NISSAN, varianta de rezerva fiind extinderea capacitatii de productie pentru RENAULT-DACIA, produs in prezent la uzinele din Pitesti.
Privatizata dupa 1989 in conditii destul de controversate, Uzina Aro nu a avut sansa de a intra in proprietatea unor investitori strategici, asa cum s-a intamplat in cazurile uzinelor de la Pitesti si Craiova.
Astfel, in Iasi sunt 101 de CAR-uri si peste 50 in fiecare din orasele Brasov, Sibiu, Pitesti si Constanta.
Pentru actionarii detinatori a minimum 100 de actiuni din Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Targoviste, plata se va realiza prin intermediul unei societati bancare cu care urmeaza sa se incheie un contract de distribuire.
Dupa cum se stie, Coridorul IV Paneuropean va asigura legatura intre Europa Centrala si Romania, pe relatia Germania-Cehia-Slovacia-Ungaria. Pe teritoriul romanesc, traseul autostrazii este Arad-Timisoara-Deva-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta.
Craiova este cel de-al treilea oras vizitat de caravana, dupa Cluj-Napoca si Sibiu. Vor mai fi vizitate orasele Arad, Suceava, Targu Mures, Bacau, Pitesti si Tulcea.
Astfel, pentru actionarii persoane fizice (detinatori a minimum 100 de actiuni), domiciliati in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina, si Targoviste, plata se va face prin banca (numele bancii va fi precizat ulterior), la sucursalele din localitatea de domiciliu.
Totodata, a mai fost amendata si SC AMY CENTER GRUP SRL Pitesti, care detine un punct de lucru in zona Castel din Mamaia si la care s-a depistat o parte din marfa neinregistrata in contabilitatea de gestiune, motiv pentru care a fost amendata cu 15.000 RON, i s-a confiscat suma de 260 lei, gasita in plus in casa punctului de lucru, si i-a fost suspendata activitatea punctului de lucru pentru o perioada de trei luni.
Minea a exemplificat cu privatizarea Institutului ProDomus, de pe Strada Snagov, cu cea a Institutului de Cercetare din Berceni, care a devenit depozit, sau a Institutului de Motoare de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe care patronul il dezmembreaza si il vinde pe bucati la fier vechi.
Obiectivul statului in privatizarea Daewoo - a spus primul-ministru - este transformarea acestui proiect in unul de succes, dupa modelul uzinelor Dacia de la Pitesti sau cel al Renault.
La Brasov, pretul local de referinta este de 174 de lei pe gigacalorie, la Pitesti, 150 de lei, la Bacau, 140 de lei, la Iasi, 135 de lei, Cluj - 114, iar la Constanta, 112 lei pe gigacalorie.
De acest tip de credite se vor folosi si noua centrale apartinand administratiei publice locale, respectiv cele din Bacau, Brad, Calafat, Giurgiu, Oradea, Pitesti, Timisoara, Vaslui si Zalau, se mai arata in comunicat.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
google-analytics.com